Praktijk KVO

HUISREGELS

Het deelnemen aan de activiteiten in de oefenzaal  is geheel voor eigen verantwoordelijkheid. Fysiotherapiepraktijk KVO kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of ongevallen of het zoekraken van eigendommen.

Hygiëne en veiligheid
Met het oog op hygiëne is het dragen van schone sportkleding en sportschoenen (in de oefenzaal) en het gebruik van een handdoek verplicht. Fitnesstoestellen en oefeningen mogen alleen worden uitgevoerd zoals uitgelegd en/of volgens voorbeeld.

Annuleren van afspraak
Wij willen u erop attenderen dat wij genoodzaakt  zijn afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd in rekening brengen.


VERGOEDING FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie wordt voor mensen ouder dan 18 jaar niet vergoedt vanuit de basisverzekering, maar vanuit de aanvullende verzekering. (mits u een aanvullende verzekering heeft)
Alleen verzekerden met een chronische aandoening krijgen vanaf de 20e behandeling de kosten vergoed vanuit de basisverzekering. Heb je een chronische aandoening? Dan kun je je aanvullend verzekeren voor de vergoeding van de eerste 20 behandelingen. Als je geen chronische aandoening hebt, valt de dekking altijd onder de aanvullende verzekering.


ZORGVERZEKERING

KVO Fysiotherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Of fysiotherapie voor u wordt vergoedt is afhankelijk van hoe u bent verzekerd. Op uw polisblad wat u heeft ontvangen van uw zorgverzekeraar kunt u nakijken of uw fysiotherapeutische behandelingen in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar.