FysioFitness

U kunt ondanks uw aandoening sporten. Maar het is belangrijk dat u dit verantwoord doet. Daarom is deskundige begeleiding nodig van iemand die bekend is met de mogelijkheden en onmogelijkheden van uw aandoening. Iemand die bovendien eventuele contra-indicaties (zoals ‘verboden’ bewegingen) kent. Onze fysio- en oefentherapeuten beschikken over deze deskundigheid.


Fysiofitness is geschikt voor ieder niveau. Voor een veilige deelname doen wij vooraf met u een intake. Zo onderzoeken we op welke manier we de training goed kunnen aanpassen aan uw niveau.


Na de intake stelt de therapeut samen met u een individueel trainingsprogramma op en evalueert dat regelmatig met u, zodat het waar nodig kan worden aangepast.


U heeft geen verwijzing nodig van uw arts, maar we nemen geen risico’s. Om een verantwoord trainingsprogramma op te kunnen stellen moeten wij ons een goed beeld kunnen vormen van uw lichamelijke conditie. Bij onduidelijkheid over uw gezondheidsproblemen raadplegen we, in overleg met u, de huisarts voor aanvullende informatie of advies over hoe het beste om te gaan met uw gezondheidsprobleem. Eventueel verwijzen wij u terug naar uw arts.

Inschrijfformulier voor Fysio Fitness  - klik hier -